Renovering & Bindingsværk

Renovering & Bindingsværk

 

Der kan være rigtig mange grunde til at renovere sin bolig. Én grund kunne være for at minimere sit energitab. Ved f.eks. at efterisolere sit hus hvor man kan spare mange penge i energiregnskabet.

 

Murermester Lars Knigge er certificeret skalflex isolatør.

 

Der er mange fordele ved at renovere sit hus hvad enten man har boet der i lang tid eller man lige har købt det. Man ændrer sine behov for hvilke funktioner huset skal have. Det kan være mange ting man vil ændre lige fra blot at lægge nyt gulv eller få et nyt badeværelse til den helt store omgang hvor man ændrer hele husets indretning og det kun er ydermurene og taget der bibeholdes.

 

En renovering af et hus kan vise sig at være en rigtig god investering. Blandt andet ved at være opmærksom på husets tilstand med henblik på at renovere boligen tide. Ofte kan dårligt vedligeholdte huse rumme mange ubehagelige overraskelser som kan blive bekostelige og som kunne være undgået ved at være opmærksom på huset og renovere gamle og slidte bygningsdele.

 

Hos Murermester Lars Knigge tilbyder vi i samarbejde med kunden at udforme en vedligeholdelsesplan for jeres hus, der giver et overblik over kommende vedligeholdelses- og renoveringsopgaver. Dette giver jer et overblik som kan betyde store besparelser for jer.

Vi har stor erfaring med renoveringer også af gamle bindingsværkshuse.

Galleri

Nybyggeri, Om- & Tilbygning

Tænk at flytte ind i et helt nyt hus! Kan drømmene ikke opfyldes i den bolig du har nu? overvejer du måske at bygge nyt. Et nyt hus som helt er tilpasset dine ønsker og behov. Alt er nyt - helt nyt. Du flytter ind i huset - som den første – Det er noget helt specielt

Køkken,Bad & Bryggers

Badeværelset og køkkenet er nogle af de rum, vi opholder os rigtig meget i. Derfor er det vigtigt, de er udført med fokus på såvel funktionalitet som det solide håndværk og den pæne æstetiske finish.

Tag os med på råd, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Copyright © All Rights Reserved, Murermester Lars Knigge - Fåborgvej 88, 5762 Vester Skerninge, Telefon 51 23 33 03 Webdesign by Benoli