Nybyggeri, Om- & Tilbygning

Nybyggeri, Om- & Tilbygning

 

Tænk at flytte ind i et helt nyt hus! Kan drømmene ikke opfyldes i den bolig du har nu? overvejer du måske at bygge nyt. Et nyt hus som helt er tilpasset dine ønsker og behov. Alt er nyt - helt nyt. Du flytter ind i huset - som den første – Det er noget helt specielt!

Murermester Lars Knigge har megen erfaring med nybyggeri.

Vi er lige nu i gang med at bygge en stor 1 plans villa i Ollerup, som bliver bygget som lavenergihus.

 

Drømmer du om nyt hus - Vi har værktøjet til at opfylde dine drømme

 

Vores vision

Murermester Lars Knigge sætter tilfredse kunder øverst på dagsordenen

Vores vigtigste opgave er at opfylde dine byggedrømme. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på tre ting i de projekter, vi beskæftiger os med:

 

- Du og dit projekt er i centrum

- Vi leverer godt håndværk af høj kvalitet

- Vi er troværdige

 

"Vi sigter efter fuld tilfredshed - og vi rammer plet"

 

Vi sætter en stor ære i at opbygge et tillidsfuldt og tæt samarbejde med dig; det er afgørende for et tilfredsstillende resultat. Vi udfører altid arbejdet på det aftalte tidspunkt, og vi overholder tidsfrister. Vores håndværkere møder friske og veloplagte, og de efterlader en pæn og ryddelig byggeplads, når dagen er omme

Galleri

Renovering & Bindingsværk

Der kan være rigtig mange grunde til at renovere sin bolig. Én grund kunne være for at minimere sit energitab. Ved f.eks. at efterisolere sit hus hvor man kan spare mange penge i energiregnskabet.

En renovering af et hus kan vise sig at være en rigtig god investering

Køkken,Bad & Bryggers

Badeværelset og køkkenet er nogle af de rum, vi opholder os rigtig meget i. Derfor er det vigtigt, de er udført med fokus på såvel funktionalitet som det solide håndværk og den pæne æstetiske finish.

Tag os med på råd, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Copyright © All Rights Reserved, Murermester Lars Knigge - Fåborgvej 88, 5762 Vester Skerninge, Telefon 51 23 33 03 Webdesign by Benoli